Megs bloed; Megs leven verandert op slag wanneer ze Toarn leert kennen, een aantrekkelijk lid van de familie Loire. Al snel merkt Meg dat er iets goed fout is met deze mensen. Tenminste, als ze zo genoemd mogen worden. Meg raakt ongewild verwikkeld in de geheimen van Toarns bovennatuurlijke familie en kan niet meer terug wanneer ze erachter komt dat ook zijzelf een grote rol speelt in hun bestaan.

Is de ontmoeting met Toarn echt zo toevallig geweest of heeft het lot hen bewust bij elkaar gebracht? Vage herinneringen uit een onbekend verleden drijven Meg nog verder de wereld van de Loires binnen. Deze blijkt bloeddorstiger dan ze eerder al vermoedde. Om te overleven komt Meg voor het blok te staan. Ze moet kiezen voor haar grote liefde, maar dan wel alles achterlaten dat haar lief is.

ISBN 978-90-818345-0-6
2011

Hoe de serie van Meg ontstond…

Toen ik 15 was baalde ik ervan dat er destijds zo weinig fantasy boeken waren. Alles moest braaf zijn in Nederland en schrijven over demonen of vampiers, dat zag je eigenlijk alleen in het buitenland. Mijn hoofd zat vol verhalen in dit genre en naar aanleiding van een schrijfwedstrijd besloot ik de boeken van Meg te schrijven. Het werden maar liefst 13 boeken die ik jaren later samenvatte en terugbracht naar 4 boeken. Het zijn vrij duistere boeken waar romantiek als een rode draad door het verhaal loopt. Liefde en duisternis, dat was op die leeftijd voor mij de ultieme match. En hoewel er nu zat boeken in dit genre zijn, blijft het me trekken om nieuwe verhalen te bedenken. Ze komen als vanzelf, tijdens het werken of in de auto of wanneer ik aan het stofzuigen ben en dan moet ik er gewoon een boek van maken. Misschien is het een soort van jeugdtrauma en ik hoop dat ik er nooit meer vanaf kom. (LOL)

De boeken zijn 15 euro per stuk of 55 euro voor de complete set. Verzendkosten zijn 4,95 euro. Let op! Zolang de voorraad strekt. Daarna alleen nog als e-book verkrijgbaar.

Nieuw bloed is het vervolg op Megs bloed. De zoektocht naar Megs verleden is begonnen. Al snel wordt duidelijk dat deze minder rooskleurig is dan ze aanvankelijk dacht. Hij druist zelfs recht tegen de regels van het Rijk in. Tot nu toe heeft Meg haar ware identiteit verborgen weten te houden, en ze is vastbesloten dat zo te laten. Als toch blijkt dat het verleden ongewild samensmelt met het heden, en legendes steeds verder tot leven komen, neemt Megs bestaan een angstige wending. Niets is meer vanzelfsprekend als de waarheid aan het licht komt…

ISBN 978-90-818345-1-3
2012

Bloedrovers is het vervolg op nieuw bloed. Niet iedereen is blij met de terugkomst van Megallone. Ze heeft het Rijk nooit willen dienen, waarom is ze dan teruggekomen? Deze Queriendem vormde juist het gevaar. Vooral de bovenlaag wantrouwt Megs kracht en haar drang naar bloed. Hoewel Meg beweert dat ze veranderd is, bewijst ze telkens het tegendeel. Meg kan aantonen wat ze waard is, wanneer het Rijk plotseling zijn kracht verliest, maar dat gaat niet zonder de hulp van haar zus. Waarom komt Meralle niet bij de rituelen opdagen, laat ze Meg barsten? Meg heeft haar zus sowieso nog niet gezien. Als Meg te horen krijgt dat er een offer nodig is om het Rijk te herstellen, vreest ze voor haar eigen bestaan.

ISBN 978-90-818345-2-0
2013

In Bloedstollend groeien Meg en Aaron steeds dichter naar elkaar toe. De geheimen die ze voor elkaar hadden, komen allemaal aan het licht. Maar nu Aaron weet wie Meg werkelijk is, en nu Meg hem heeft geaccepteerd als haar man, komt Buyazm plotseling tussen hen in te staan. Meg heeft het Rijk ooit een belofte gedaan en Buyazm eist dat ze deze belofte nakomt. Offer jezelf, of verlies alles wat je lief hebt. Het voortbestaan van haar geliefden hangt van haar keuze af.

Liefde maakt blind. Haat verdoezelt alles. Het eind van iets moois, kan een nieuw begin zijn.

ISBN 978-90-818345-3-7
2014